MUSIIKINOPETUS

Tarjoan yksityistä soitonopetusta kahdella eri instrumentilla, pianolla ja saksofonilla. Näitä soittimia opettaessani olen matkani varrella kohdannut hyvin eri ikäisiä ihmisiä, joilla jokaisella on ollut erilaisia tavoitteita harrastuneisuudesta musiikin ammatilliseen tekemiseen asti. Opetuksessani minulle tärkeintä on musiikin ilon säilyttäminen, kannustaminen oppilaan oman luovuuden löytymiseen sekä pyrkimys integroida teoreettinen tieto käytännön tekemiseen ja uuden luomiseen.

 

Musiikin kielen kokonaisvaltainen oppiminen on mielestäni tärkeää, ja haluankin alusta asti kannustaa oppilaitani myös oman musiikin tekemiseen. Halutessasi voit keskittyä kanssani myös musiikin tekemiseen ja säveltämiseen oppituntien pääasiallisena sisältönä.  

 

Haluaisitko sinä aloittaa uuden harrastuksen, herätellä henkiin vanhoja taitojasi tai kaipaatko sparrausta musiikin ammatillisten opintojen pääsykokeisiin? Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus. Kiinnostuksen kohteistasi riippuen mietimme yhdessä tavoitteitasi ja sinulle sopivinta tapaa elää musiikkia todeksi.

 

Tällä hetkellä minulla on muutama oppilaspaikka vapaana, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnasto:

Oppitunti 20min       23€   (sopii erityisesti aloitteleville lapsille) 

Oppitunti 30min       33€

Oppitunti 45min        40€

Oppitunti 60min       45€

  • Grey SoundCloud Icon
  • Grey Spotify Icon
  • Grey Amazon Icon
  • Grey Twitter Icon
© Satu Maria Music 2020 | satumariamusic@gmail.com | y: 2884725-4